Sport

Tancování

Áčko je taneční studio plné nadšenců, kteří tancem žijí a milují ho. Na každé lekci vás proto naprosto přirozeně zapojí do pohybu a samozřejmě především do tance. Cílem je naučit všechny, kteří si k nám přišli zatančit, užít si danou lekci na maximum. Výsledky pak na sebe nenechají dlouho čekat a vy nebo vaše děti si je o to víc vychutnáte. Naučíte se tancem vyjádřit své emoce, vypustit stres a aktivně si tak odpočinout.

Hlavní myšlenkou a posláním studia je přivést k tanci děti i dospělé. Nezáleží na tom, kolik vám je let, nebo jaké máte s tancem zkušenosti. Pokud vás tanec láká, jen směle do toho! Vše důležité najdete na www.tancovaniacko.cz. Zjistíte, že lektorky, které zde lekce vedou, mají tanec jako svou životní vášeň, zábavu a poslání zároveň. Na výběr je také z mnoha tanečních stylů, nechybí hiphop, dancehall nebo třeba MTV Dance.

U nás se tancuje s radostí, ta je totiž tou nejlepší motivací proč přijít znovu. O tom svědčí i počet členů, kterých má studio již více než 250. Smíme prosit? 🙂

Cvičení s vlastní vahou

Cvičení s vlastní vahou patří mezi nejpřirozenější formy zdravého pohybu. Pokud víte jak na to, můžete ho praktikovat doslova kdekoli, bez speciálních nároků na podmínky. Jeho podstatou je získání správné techniky cvičení. V opačném případě svému tělu spíše ublížíte, než abyste mu prokázali službu.

V Našem nově zrekonstruovaném prostoru jsou vám k dispozici osobní trenéři, kteří vám sestaví váš osobní cvičební plán pro cvičení s vlastní vahou. To je skvělá služba pro všechny, kteří si zcela správně uvědomují, že potřebují zkušené rady alespoň pro začátek. Pokud již máte techniku cvičení osvojenou, můžete naše prostory využívat bez pomoci našich trenérů.

Jóga

Jóga si v posledních letech vybudovala skvělou pozici mezi cvičícími technikami. A je to tak správně. Toto cvičení vám pomůže nejen aktivně meditovat a oprostit se tak od starostí všedních dnů, stejně tak skvěle dokáže zpevnit vaše svaly i získat dávno ztracenou pružnost. Jako při všech sportech je však třeba osvojit si správně techniku cvičení a jednotlivých poloh.

Přijďte si k nám zacvičit pod vedením lektorů, kteří mají potřebné zkušenosti a dokáží vám vše potřebné ukázat, vysvětlit a pomoci praktikovat. Vemte s sebou také vaše děti. Díky spolupráci s tanečním studiem Áčko víme, jak zábavnou a zároveň fungující formou učit jógu i ty nejmenší.

Jóga pro děti

Jóga není určena pouze dospělým. Při správném vedení se ji mohou učit a naučit také děti. Ty se tak formou hry postupně zdokonalují a pěstují si tak velmi užitečné návyky spojené s tímto blahodárným cvičením. Naši zkušení lektoři vaše děti přirozeně zapojí do speciálních lekcí pro děti.